Despre noi

CONTACT:
Detalii despre blog si despre activitatea noastra puteti afla si contactandu-ne prin e-mail la adresa contact at librariacarter punct ro.

Pentru o lume a cărţilor mai bună

Last modified on 2017-02-22 21:27:10 GMT. 0 comments. Top.

Jan Davidszoon de Heem - Still Life of Books

În copilarie mi se părea că în cărţi se ascund toate tainele și, citindu-le, as putea dezlega orice mistere. Am regăsit lumea cărţilor imaginată de mine în cartea lui Umberto Eco, Numele Trandafirului.

Dezlegând, rând pe rând, mistere, carte după carte, am ajuns treptat la dezlegarea sensurilor vieţii. Și am descoperit că lumea cărţilor este schimbătoare: se transformă în funcţie de ceea ce devin eu, dar se transformă mai ales în mers cu știinţa oamenilor.

In preajma anului 2000 am avut prima ocazie sa vad o librarie occidentala. Am descoperit atunci care este diferenta intre o lume a cărţilor cu traditie si piata romaneasca de carte. Eram fascinata de imensitatea librariei, de multimea domeniilor si a categoriilor pe care erau asezate cartile si de atmosfera din acea librarie din Strasbourg. Am ramas cu o puternica dorinta ca si la noi sa existe asa ceva, eu puteam contribui cu o bucatica la infrumusetarea lumii cartii de la noi, doar lucram intr-o editura.

Cam asa ar arata lumea ideala a cărţilor din perspectiva cumparatorului de carte. Dar acum sunt si in pozitia editorului sau a librarului. Si imi doresc o lume a cartii in care autorul sa fie respectat si indrumat sa realizeze un produs de calitate, iar cartea sa fie promovata, sa se afle ca exista. Imi doresc ca editorii sa reziste crizei si sa produca in continuare carti, chiar si audio sau electronice.

Iar librariile si bibliotecile deja incep sa devina ce imi doresc eu: sunt locuri care gazduiesc tainele lumii, dar se deschid tuturor prin intermediul internetului. Ma entuziasmez intotdeauna cand intru in vreo cautare pe internet si descopar alte si alte carti noi si ma bucur doar la gandul ca exista, tanjind sa le si pot citi.

In fiecare carte descopar o alta lume, care a fost creata sau reprodusa de autor. La fel cum in fiecare dintre noi exista o alta lume ideala a cartilor, ceea ce ma incanta ori de cate ori descopar cate un impatimit de carte.

Zithromax. Zithromax (azithromycin) can be prescribed by your health care provider if you are suffering from some infection that requires this kind of treatment. zithromax price zithromax directions zithromax injection no prescription zithromax fedex ups worldwide zithromax intravenous in children average dose of zithromax zithromax 2
Quit smoking NOW with the most popular and effective stop smoking pill in the world. It’s name Wellbutrin SR/XL buy online no Prescription. buy bupropion Buy Cheapest Bupropion – Buy Online No Prescription Needed. Cheap price. Overnight Delivery. Discounts up to 80%. Free shipping