• În Biblioteca Rosfera

Maica Dobrița @ Biblioteca RoSfera

3,00 lei

Autor: Dumitru ICLĂNZAN 

Editura SAGA

Puteți cumpăra 1 exemplar NOU al acestei cărți navigând la pagina MAICA DOBRIȚA.

*CARTE PENTRU ÎMPRUMUT DE LA DISTANȚĂ din BIBLIOTECA ROSFERA

(Această carte este uzată și poate fi împrumutată printr-o donație direct la Asociația RoSfera, Librăria CarteR susținând acest proiect prin oferirea posibilității de folosire a coșului de cumpărături, unde se pot selecta mai multe produse din categoria Biblioteca RoSfera sau aceste cărți de împrumutat pot fi în aceeași comandă cu cărți de cumpărat.)

PAȘII ÎMPRUMUTULUI LA DISTANȚĂ

1. Selectați această carte pentru solicitarea împrumutului adăugând-o în COȘ și completați formularul care urmează (cartea poate fi în același coș cu cărți cumpărate, iar donația către Asociație va fi separat, reprezentând doar prețul afișat la această carte, nu și taxele de expediție).

2. După înregistrarea formularului de comandă, cei de la Asociația RoSfera vă vor comunica modalitatea de expediere și detalii privind donația (vezi pagina SUSȚINE), Asociația RoSfera sau Librăria CarteR neasumându-și costurile privind împrumutarea cărții. Pe lângă prețul notat la această carte, dacă nu doriți să cumpărați altceva, donația va include și taxele de expediție (nu este posibilă expedierea cu plata ramburs!)

3. Returnarea cărții către Biblioteca RoSfera este opțională, deoarece donația către Asociația RoSfera la momentul împrumutului nu este rambursabilă.

Returnarea cărții reprezintă, de asemenea, o donație de carte către Asociația RoSfera, unul dintre rosturile Bibliotecii RoSfera fiind REutilizarea cărților de către alți cititori interesați, dar și valorificarea acestor produse culturale, care adesea ajung la gunoi. Prin aceste donații la Asociația RoSfera, contribuiți la Biblioteca RoSfera, dar în valoarea acestor donații, puteți alege să primiți alte CĂRȚI LA SCHIMB (sau produse/ servicii afișate în pagina LA SCHIMB ÎN PUNCTE DE CULTURĂ ROSFERA).

Livrare  COSTURI DE EXPEDIȚIE

10 lei - donație către Asociația RoSfera prin TRANSFER BANCAR, expediție cu Poșta Română

17 lei - donație către Asociația RoSfera prin TRANSFER BANCAR, expediție cu curier, direct la adresă (cost valabil doar în localitățile aflate în zona 1 de acoperire)

Cantitate

Vezi 3 MOTIVE SĂ CITEȘTI ACEASTĂ CARTE (înșirate de Dania Dan pentru BIBLIOTECA ROSFERA)

Maica Dobrița, povestire apărută intr-o primă ediție în 1938, surprinde drama Gheorghinei (o fată dintr-un sat ardelenesc), obligata de parinti sa se marite cu un altul decat cel indragit de ea...

 

Drama este minuțios urmărită în detaliile ei semnificative şi cu mijloace stilistice surprinzător de proaspete, izvorâte de altfel din literatura populară... Scrisă simplu, degajat, în felul cărtilor pentru popor din acea vreme, povestirea lui Mos Dumitru Iclanzan trezeste interes, emotii si placere la lectura inca si astazi...
Serafim Duicu

973-86795-3-2
1 Obiect
Folosit

S-ar putea sa-ti placa

Maica Dobrita: povestire din zbuciumul unei vieti

Maica Dobrița: povestire...

Pret de baza 5,43 lei -20% Pret 4,34 lei
  • La reducere!
  • -20%
chat Comentarii (0)